Briose Cu Caise-Fulgi De Ovăz

Briose Cu Caise-Fulgi De Ovăz
Briose de caise-fulgi de ovăz este un vegetarian mâncare de dimineață. Această rețetă face 6 porții cu 254 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ouă, lapte, caise și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Briose Cu Fulgi De Ovăz Cu Caise, Briose Cu Fulgi De Ovăz Cu Caise De Arțar, și Briose Cu Fulgi De Ovăz Cu Caise Pecan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 204°.ungeți doar 6 căni de brioșă de dimensiuni obișnuite cu spray de scurtare sau gătit sau tapetați cu căni de copt din hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
ScurtareaScurtarea
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
CuptorCuptor
2
Într-un castron mediu, amestecați făina, 1/2 cană de ovăz, praful de copt și sarea. Într-un castron mic, amestecați zahărul brun, laptele, uleiul, vanilia și oul cu furculița sau sârmă până se omogenizează. Se amestecă amestecul de lapte în amestecul de făină doar până când făina este umezită. Îndoiți caisele. Împărțiți uniform între cupele de briose.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Zahăr BrunZahăr Brun
CaiseCaise
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
OvăzOvăz
SareSare
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
BatetiBateti
BolBol
3
Presărați fiecare cu aproximativ 1/2 linguriță de ovăz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OvăzOvăz
4
Coaceți 23 până la 25 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
5
Scoateți din tigaie în raftul de răcire.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
6
Se servește cald sau rece.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista