Briose Cu Caise-Fulgi De Ovăz
Briose de caise-fulgi de ovăz este un vegetarian mâncare de dimineață. Această rețetă face 6 porții cu 254 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ouă, lapte, caise și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Briose Cu Fulgi De Ovăz Cu Caise, Briose Cu Fulgi De Ovăz Cu Caise De Arțar, și Briose Cu Fulgi De Ovăz Cu Caise Pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.ungeți doar 6 căni de brioșă de dimensiuni obișnuite cu spray de scurtare sau gătit sau tapetați cu căni de copt din hârtie.
Într-un castron mediu, amestecați făina, 1/2 cană de ovăz, praful de copt și sarea. Într-un castron mic, amestecați zahărul brun, laptele, uleiul, vanilia și oul cu furculița sau sârmă până se omogenizează. Se amestecă amestecul de lapte în amestecul de făină doar până când făina este umezită. Îndoiți caisele. Împărțiți uniform între cupele de briose.
Presărați fiecare cu aproximativ 1/2 linguriță de ovăz.
Coaceți 23 până la 25 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată.
Scoateți din tigaie în raftul de răcire.
Se servește cald sau rece.