Briose Cu Căpșuni Streusel
Briose de căpșuni Streusel ar putea fi doar lacto ovo vegetarian rețetă pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 134 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați iaurt de căpșuni, căpșuni, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Funcționează bine ca un mic dejun foarte accesibil. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 10%, ceea ce este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Brioșe Streusel Cu Rubarbă De Căpșuni, Tort De Brânză Cu Căpșuni Briose Streusel, și Tort De Brânză Cu Căpșuni Briose Streusel.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați făina, zahărul, crema de tartru, bicarbonatul de sodiu și sarea. Într-un alt castron, combinați ouăle, iaurtul și smântâna; se amestecă în ingrediente uscate doar până se umezesc. Îndoiți căpșunile. Umpleți cupe de brioșe unse sau căptușite cu hârtie cu două treimi.
Pentru topping, combinați zahărul brun, făina și scorțișoara într-un castron; se taie în unt până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere.
Coaceți la 350 de euro timp de 30-35 de minute sau până când o scobitoare iese curată. Se răcește timp de 5 minute înainte de a se scoate din tigaie pe un suport de sârmă.