Brioșe Cu Tărâțe De Curmale Cu Susul În Jos
Cu susul în jos Data-Bran Briose este un vegetarian mâncare de dimineață. O porție conține 172 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de bicarbonat de sodiu, ou, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Brioșe Cu Tărâțe De Nuci De Curmale, Brioșe Cu Tărâțe De Curmale, și Brioșe cu tărâțe de morcov și curmale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 F. Ungeți fundul și părțile laterale ale a 12 căni de briose de dimensiuni obișnuite cu spray de scurtare sau de gătit (nu folosiți căni de copt din hârtie).
În blender sau robot de bucătărie, puneți cereale, zară, ulei, vanilie și ou. Acoperiți; lăsați să stea 10 minute. Între timp, într-un castron mic, amestecați toate ingredientele de topping până se amestecă bine.
Așezați 1 linguriță de topping în partea de jos a fiecărei căni de briose.
Amestecați amestecul de cereale în blender la viteză medie până se omogenizează; pus deoparte. În castron mediu, amestecați făina, curmalele, 1/2 cană zahăr brun, bicarbonatul de sodiu și sarea până se amestecă bine.
Se toarnă amestecul de cereale peste amestecul de făină; se amestecă doar până se umezește (aluatul va fi gros). Împărțiți aluatul uniform între cupele de briose.
Coaceți 14 până la 18 minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Așezați imediat foaia de prăjituri cu susul în jos pe tigaia cu brioșe; întoarceți foaia de prăjituri și tigaia pentru a îndepărta brioșele.
Serviți cald, dacă doriți.