Brioșe cu miere și tărâțe
Brioșele cu miere și tărâțe necesită aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă produce 20 de porții cu 269 de calorii , 5 g de proteine și 3 g de grăsimi fiecare. Pentru 47 de cenți per porție , această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câteva persoane au făcut această rețetă, și una aș spune că a fost perfectă. Vă este oferită de Taste of Home. Dacă aveți la îndemână făină, ulei de canalon, zahăr brun și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate și lacto-ovo-vegetariană . Funcționează bine ca un mic dejun foarte accesibil. Având în vedere toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor de 62% . Acest scor este solid. Rețete similare sunt brioșele umede cu tărâțe de speltă , brioșele vegane umede cu tărâțe de speltă și brioșele cu miere și nuci de pin .
Instrucțiuni
Într-un bol mic, combinați sucul de ananas și stafidele; dați deoparte. Într-un bol mare, combinați zahărul brun, uleiul, mierea și ouăle; amestecați bine.
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea; încorporați cerealele.
Adăugați la amestecul de zahăr și amestecați bine. Încorporați amestecul de stafide (aluatul va fi subțire). Acoperiți și dați la frigider cel puțin 3 ore sau peste noapte.
Amestecați (aluatul se va îngroșa). Umpleți formele de brioșe unse sau tapetate cu hârtie pe trei sferturi.
Coaceți la 200°C timp de 20-25 de minute sau până când brioșele sunt gata. Lăsați să se răcească în tavă 10 minute înainte de a le scoate pe un grătar.