Brasato Stile Italiano (friptură în stil Italian) ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 67g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 607 calorii. Pentru $3.98 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. 13 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână sherry, usturoi, busuioc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până sherry ai putea urma acest curs principal cu Cupcakes Merlot Cu Ciocolată Neagră ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 94%, ceea ce este uimitor. Încercați Friptură De Oală În Stil Italian, Friptură De Chuck În Stil Italian, și Friptură De Oală În Stil Italian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Condimentați Generos friptura pe toate părțile cu sare, piper negru și usturoi granulat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături Cușer
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare sau cuptor olandez la foc mare până când uleiul începe să fumeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
3
Adăugați friptura în oală și căutați pentru a forma o crustă, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Îndepărtați friptura și reduceți focul la mediu.
5
Se amestecă ceapa, țelina și usturoiul în oală; gătiți și amestecați, răzuind orice bucăți maro de pe fund, timp de 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Adăugați oregano și busuioc la amestecul de ceapă; gatiti pana cand este parfumat, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
7
Se toarnă sherry uscat în amestecul de ceapă; aduceți la fierbere în timp ce răzuiți bucățile de mâncare rumenite de pe fundul tigaiei cu o lingură de lemn. Gatiti, amestecand, pana cand lichidul este redus, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sherry Uscat
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Roșii Feliate, Opțional
8
Adăugați roșii conservate și gătiți până când amestecul începe să baloneze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Tocat
9
Se amestecă cocktailul cu suc de legume și vinul în amestecul de roșii. Întoarceți friptura și orice sucuri acumulate în oală, reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți timp de 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cocktail De Suc De Legume
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
10
Se amestecă cartofii, morcovii și ceapa în oală și se fierbe până când carnea și legumele sunt fragede, aproximativ 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Grăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
11
Scoateți carnea pentru a se odihni; scoateți legumele într-un castron. Feliați carnea și serviți acoperită cu legume și sos.
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.