Brandy Piper Miere Glazurate Sunca
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați șuncă glazurată cu miere de piper. Această rețetă servește 10. O porție conține 509 calorii, 70g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $10.31 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de șalotă, unt, boabe de piper colorate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piper Verde-Sos De Brandy, Steak cu Brandy și sos de boabe de piper, și Brandy Flamed Friptură De Piper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Lăsați șunca să stea la temperatura camerei 30 de minute. Preîncălziți cuptorul la 325 grade F. Îndepărtați orice piele de pe șuncă, dacă este necesar. Înscrieți șunca prin grăsime într-un model de cruce diagonală fără a tăia în carne.
Așezați șunca, cu fața în jos, pe un suport într-o tigaie.
Se toarnă 1/4 inch de apă în fundul tigaiei. Prăjiți șunca până când atinge o temperatură internă de aproximativ 130 de grade F, aproximativ 2 1/2 ore sau 15 minute pe kilogram.
Între timp, topiți untul într-o cratiță mică la foc mediu.
Adăugați șalotele și gătiți până la moale, aproximativ 1 minut.
Scoateți tigaia de pe foc și adăugați țuica. Reveniți la căldură și continuați să gătiți până când brandy se reduce cu aproximativ jumătate.
Adăugați mierea și boabele de piper; continuați să gătiți până când amestecul se îngroașă, aproximativ 15 minute.
Scoateți șunca din cuptor când a ajuns la 130 de grade F intern. Creșteți temperatura cuptorului la 425 de grade F. lingurați sau periați o parte din glazură pe toată șunca.
Adăugați apă după cum este necesar pe fundul tigaiei. Întoarceți șunca la cuptor și prăjiți, ungând la fiecare 10 minute cu glazura rămasă, până când este bine lăcuită și ușor crocantă pe margini, cu aproximativ 45 de minute mai mult.