Brânză Flatbread
Brânza de brânză necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 16 și costă 22 de cenți pe porție. O porție conține 104 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 23 de mâncăruri și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați oregano, brânză mozzarella parțial degresată, busuioc și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare este îmbunătățit. Patru Paratha brânză, flatbread cu brânză și verdeață umplutura, Patru Paratha brânză, flatbread cu brânză și verdeață umplutura, și Patru Paratha brânză, flatbread cu brânză și verdeață umplutura sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Pe o suprafață ușor făinată, rulați aluatul într-un 16-in. x 11 inch. dreptunghi.
Transfer la un 15-in. x 10 inch. x 1 în. tava de copt acoperită cu spray de gătit; construiți ușor marginile.
Se presara cu boia de ardei, praf de usturoi, oregano si busuioc. Intepati aluatul de mai multe ori cu o furculita; se presară cu brânză. Acoperiți și lăsați să crească timp de 30 de minute.
Se coace la 375 CP timp de 20-25 minute sau pana cand crusta se rumeneste si branza se topeste.