Brânză de capră-Ravioli de rucola cu unt de roșii-pancetta

Brânză de capră-Ravioli de rucola cu unt de roșii-pancetta
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați brânză de capră-Ravioli de rucola cu unt de roșii-pancetta. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 45g de proteine, 79G de grăsime, și un total de 1284 calorii. Pentru $6.52 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați roșii de prune, unt de roșii-pancetta, brânză de capră și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este grozav. Încercați Brânză de capră-Ravioli de rucola cu unt de roșii-Pancetta, Ravioli de rucola și brânză de capră, și Ravioli cu rucola, roșii și Pancetta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați șalotă; se sotează 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
3
Adăugați rucola; aruncați până se ofilesc, dar încă verde strălucitor, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
4
Transferați amestecul de rucola într-un castron mare și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Se amestecă brânza de capră și parmezanul. Condimentați umplutura cu sare și piper.Tapetați 2 foi de copt cu folie rezistentă; pulverizați folie cu spray antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
6
Așezați 4 ambalaje wonton pe suprafața de lucru; acoperiți ambalajele rămase cu plastic pentru a preveni uscarea. Periați ușor întreaga suprafață a fiecărui înveliș cu albus de ou. Lingură 1 linguriță generoasă de umplere în centrul fiecărui ambalaj. Îndoiți ambalajele în diagonală în jumătate, formând triunghiuri. Apăsați ferm marginile pentru a sigila. Aranjați ravioli pe foi pregătite. Repetați cu ambalajele rămase și umplutura. (Se poate face înainte. Acoperiți cu plastic și răciți până la 1 zi; sau acoperiți cu plastic, apoi folie rezistentă și congelați până la 1 săptămână. Dacă este înghețat, nu dezghețați înainte de gătit.) Faceți unt de roșii-pancetta: gătiți pancetta tocată într-o tigaie mare la foc mediu-mare până când este crocantă și rumenită. Folosind lingura cu fante, transferați pancetta pe un prosop de hârtie; scurgere. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
RavioliRavioli
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
7
Se toarnă toate picăturile, cu excepția a 1 lingură, din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Adăugați unt în picături în tigaie; se topește la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Adăugați roșiile și cimbru; se sotează până când roșiile sunt fragede, aproximativ 5 minute. Se condimentează cu sare și piper. (Se poate face cu 2 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1
Puneți untul topit într-un castron mare. Gatiti jumatate de ravioli in oala mare cu apa sarata clocotita pana cand se inmoaie, aproximativ 4 minute pentru proaspete sau 5 minute pentru congelate. Folosind o strecurătoare mare, transferați ravioli în strecurătoare și scurgeți; așezați într-un castron cu unt și aruncați pentru a acoperi. Acoperiți pentru a vă încălzi. Gatiti ravioli ramasi in aceeasi oala cu apa clocotita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Se scurge și se adaugă la castron de ravioli cu unt. Aruncați ușor pentru a acoperi. Împărțiți ravioli între boluri. Reîncălziți untul de roșii la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Adăugați pancetta rezervată și busuioc; se sotează 1 minut. Puneți sosul peste ravioli; garnisiți cu cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
RavioliRavioli
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Ravioli poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 luni între oțel inoxidabil, butoaie de stejar Slavonian, barriques franceze și tonneaux de a doua utilizare.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Revista