Brânză de capră și sufle de nuc cu Năsturel și salată Frisee
Brânză de capră și sufleuri de nuc cu Nasturel si salata Frisee ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 374 calorii, 13g de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $ 2.46 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați muștar, lapte, oțet de sherry și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma nucile, puteți urma acest fel principal cu Tort de fistic cu nuci ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sufleuri de brânză de capră în cupe Phyllo cu salată Frisone, Souffl cu brânză de capră de două ori coaptă, cu salată de mere și nuci, și Salată frisone, șuncă și brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a face sufleurile: înveliți fundul și părțile laterale ale fiecăruia dintre cele 8 ramekine cu unt de 1/2 cană cu aproximativ 1 lingură de nuci și aranjați ramekinele într-o tigaie cu jeleu. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
2
Într-o cratiță mică topiți untul la foc moderat, bateți făina și gătiți rouxul, amestecând, timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Adăugați laptele într-un flux, șoptind și fierbeți amestecul la foc moderat, șoptind, timp de 2 minute sau până când este gros și neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Transferați amestecul într-un bol și lăsați-l să se răcească ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Bateți gălbenușurile, câte 1 pe rând, brânza de capră, cimbrul și sarea și piperul, după gust, și bateți amestecul până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Brânză De Capră
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Într-un alt castron bateți albușurile cu un vârf de sare până când sunt spumoase, adăugați crema de tartru și bateți albușurile până când țin doar vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Bateți 1/3 din albușuri în amestecul de brânză și pliați albușurile rămase ușor, dar bine. Împărțiți amestecul de sufle între ramekine, presărați fiecare suflă cu aproximativ 1 1/2 lingurițe de nuci rămase și coaceți suflele în treimea superioară cuptorul timp de 20 de minute sau până când sunt pufoase și aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
8
Transferați un ramekin pe fiecare farfurie și serviți suflele imediat.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
9
Pentru a face salata în timp ce suflele se coc: într-un bol, bateți împreună oțetul, muștarul și sarea și piperul, după gust, adăugați uleiurile într-un flux, amestecând și bateți pansamentul până când este emulsionat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Într-un castron aruncați năsturelul și friseul cu pansamentul și împărțiți salata între 8 farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină Locală
Cret Andive
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat