Brânză De Broccoli Dunk
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Broccoli Cheese Dunk. Această rețetă servește 30 și costă 41 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 164 calorii, 7g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați broccoli, pudră de chile, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Broccoli cu brânză Cheddar " Dunk, Slam Dunk, și Slam Dunk Crab Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul și poziționați un raft la 8 inci de căldură. Într-o tigaie mare, încălziți uleiul de măsline.
Adăugați broccoli și usturoiul și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când broccoli se rumeneste în pete și crocant-fraged, aproximativ 5 minute. Se amestecă condimentele și oregano. Condimentează cu sare și gătește 1 minut.
Adăugați 1/2 cană de apă și gătiți până când broccoli este fraged și lichidul s-a evaporat, aproximativ 3 minute.
Aranjați jumătate din brânză în 6 feluri de mâncare individuale gratinate. Se acoperă cu broccoli și brânza rămasă. Se fierbe timp de 5 până la 6 minute sau până când brânza este topită și rumenită.
Serviți imediat cu tortilla caldă.