Brânză Cremă-Pâine De Dovleac
Nevoie de un pâine fără lactate și vegetariană? Crema de brânză - pâinea de dovleac ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 20. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 222 calorii. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, scorțișoară măcinată, dovleac și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine De Dovleac Cu Brânză Cremă, Pâine Cu Brânză Cremă De Dovleac, și Pâine De Dovleac Umplută Cu Brânză Cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați împreună 3 1/2 căni de făină, zahăr și următoarele 4 ingrediente într-un bol mare.
Bateți împreună dovleacul și următoarele 3 ingrediente; se adaugă la amestecul de făină, amestecând doar până când ingredientele uscate sunt umezite. Lingurați 3 căni de aluat în fiecare dintre cele 2 tigăi unse și făinoase de 9 x 5 inci. Lingura crema de branza de umplere uniform peste aluat. Lingurați aluatul rămas uniform peste umplutura de brânză cremă.
Coaceți la 350 timp de 1 oră și 15 minute sau până când un pick de lemn introdus în centrul pâinii iese curat.
Se lasă să se răcească în tigăi 10 minute.
Scoateți pâinea din tigaie și răciți complet pe un suport de sârmă.