Brânză albastră și biscuiți de nuc

Brânză albastră și biscuiți de nuc
Brânză albastră și biscuiți de nuc ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 30 de porții cu 92 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Un amestec de brânză stilton, ou, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 37 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Biscuiți Tăiați Cu Brânză Albastră, Brânză Biscuiți Din Făină De Porumb Albastru, și Biscuiți De Cocktail Cu Brânză Albastră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
În vasul unui mixer electric echipat cu dispozitivul de fixare a paletei, crema de unt și Stilton împreună timp de 1 minut, sau până la omogenizare. Cu mixerul la viteză mică, adăugați făina, sarea și piperul și amestecați până când se sfărâmă mari, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
StiltonStilton
UntUnt
CremăCremă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
3
Adăugați 1 lingură de apă și amestecați până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
4
Aruncați aluatul pe o scândură înmuiată, apăsați-l într-o bilă și rotiți-l într-un buștean lung de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
5
Periați jurnalul complet cu spălarea ouălor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
6
Întindeți nucile într-un pătrat pe o tăietură și rotiți bușteanul înainte și înapoi în nuci, apăsând ușor și distribuindu-le uniform pe exteriorul bușteanului. Înfășurați în plastic și refrigerați cel puțin 30 de minute sau până la 4 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
RolaRola
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
7
Între timp, preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Tăiați bușteanul cu grosimea de 3/8 inci cu un cuțit mic și ascuțit și așezați biscuiții pe o tigaie căptușită cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
CuțitCuțit
TigaieTigaie
9
Coaceți timp de 22 de minute până se rumenesc foarte ușor. Rotiți tigaia o dată în timpul coacerii. Se răcește și se servește la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În1 h, 37 m.
Porții30
Scor De Sănătate0
Revista