Bomboloni cu Espresso de ciocolată, caramel de Whisky și sosuri de clementină
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Bomboloni cu Espresso de ciocolată, caramel de Whisky și sosuri de clementină. Această rețetă face 16 porții cu 370 calorii, 5g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 75 ore. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă, ulei vegetal, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mousse de Espresso de ciocolată albă cu burniță ușoară de Caramel Espresso, Tarta de ciocolata cu banane cu caramel si sosuri de ciocolata, și Brioșe Espresso Cu Caramel De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă drojdia și laptele într-un castron de mixer și se lasă să stea până când apare cremoasă, aproximativ 5 minute. (Dacă amestecul nu pare cremos, începeți din nou cu drojdie nouă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drojdie
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
2
Se amestecă în 1/2 cană de făină la viteză mică. Acoperiți vasul cu folie de plastic și un prosop de bucătărie și lăsați să crească într-un loc fără curenți la temperatura camerei calde până se dublează, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Bucătărie
Folie De Plastic
Bol
3
Se amestecă oul, untul, zahărul, vanilia, scorțișoara, sarea și restul de 1/2 cană plus 2 linguri de făină la viteză mică până se combină. Creșteți viteza la mediu și bateți aluatul până când este neted și elastic, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară
Vanilie
Unt
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Ouă
4
Răzuiți aluatul în centrul bolului și praf cu făină suplimentară. Acoperiți vasul cu folie de plastic și un prosop de bucătărie și lăsați aluatul să crească într-un loc fără curenți la temperatura camerei calde până se dublează, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Bucătărie
Folie De Plastic
Bol
5
Puneți aluatul în jos și întoarceți-l pe o suprafață bine făinată (aluatul va fi foarte lipicios.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Punch
6
Se taie în 16 bucăți egale și se formează în bile cu mâinile făinoase.
7
Transferați pe o foaie de copt ușor făinată la o distanță de 1 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
1
Încălziți uleiul de 2 1/2 inci la 350 F într - o oală de 4 până la 5 litri la foc mediu. Se prăjesc bomboloni în loturi de 4, întorcându-se frecvent cu clești pentru rumenire uniformă, până se umflă și se rumenesc, 2 până la 3 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Clește
Grăsime De Porc înapoi
2
Transferați cu o lingură cu fante pe prosoape pentru a se scurge. Returnați uleiul la 350 cm. f între loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
3
Se răcește bomboloni pentru a se încălzi și se servește cu sosuri.
1
* Bomboloni poate fi format, dar nu prăjit, cu 1 zi înainte și răcit pe o tigaie cu foi cu margini, acoperită slab cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Tigaie
2
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 20 de minute înainte de prăjire.* Deși bomboloni sunt cel mai bine proaspăt făcuți, pot fi prăjiți cu o zi înainte, răciți și păstrați acoperiți cu folie de plastic la temperatura camerei. Reîncălziți, neacoperit, într-o tavă de foi pe un raft într-un cuptor de 300 km f până la cald, 4 până la 5 minute.* Uleiul poate fi răcit la cald, strecurat printr–o sită căptușită cu un prosop de hârtie și reutilizat încă o dată.