Bo vinete Suprem
Bo vinete Suprem necesită în jurul valorii de 50 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 345 calorii, 6g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați vinete, sare, praf de usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Funcționează bine ca o farfurie accesibilă. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un nu atât de remarcabil scor spoonacular de 20%. Încercați Vegan: Sandwich de vinete prăjit cu maioneză de vinete, Morcovi Suprem, și Mic Dejun Suprem pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Cojiți vinetele și tăiați-le în runde subțiri. Aduceți o oală cu apă la fierbere.
Adăugați condimentul casei, apoi vinetele și gătiți timp de 10 până la 15 minute sau până la licitație.
Scurgeți bine vinetele și zdrobiți-le cu 3 linguri de unt.
Într-o caserolă unsă, stratificați vinetele piure, scoicile și firimiturile de cracker. Punctați cu restul de 2 linguri de unt.
Amestecați jumătate și jumătate cu sucul de scoici rezervat. Gustați și adăugați sare, dacă este necesar.
Turnați amestecul peste caserolă, dar asigurați-vă că utilizați doar suficient lichid pentru a satura complet vasul, în caz contrar, vasul va deveni prea supy.
Coaceți timp de 30 de minute.
Se amestecă ingredientele împreună și se păstrează într-un recipient etanș până la 6 luni.