Blinele de porumb cu fulgi de coriandru cu sos de Chile-mentă

Cilantro-fulgi de porumb cu sos de Chile-menta este un fără gluten și vegan felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 606 calorii. Pentru $ 4.82 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. Este adus la tine de mâncare și vin. Mergeți la magazin și ridicați frunze de coriandru, spice de porumb, serrano chile și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Prajituri De Porumb Verde Chile, Blinele de porumb Cheddar jalape4ro cu cremă de coriandru, și Porumb Prăjit Cu Queso, Coriandru Și Chile.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare cu apă sărată clocotită, gătiți spicele de porumb la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Scurgeți și, când este suficient de rece pentru a fi manevrat, tăiați sâmburii de pe știuleți; ar trebui să aveți 2 1/2 căni. Dacă utilizați porumb congelat, fierbeți-l timp de 2 minute, apoi scurgeți-l.
Într-o tigaie medie, încălziți cele 2 linguri de ulei vegetal.
Adăugați ghimbirul și două treimi din usturoi și gătiți la foc moderat, amestecând, până la parfum, aproximativ 2 minute.
Adăugați porumbul și gătiți, amestecând, timp de 2 minute.
Transferați într-un robot de bucătărie și piure.
Răzuiește într-un castron. Se amestecă coriandrul și se condimentează cu sare și piper. Formați-vă în torturi de 2 inci și dați-le la frigider timp de cel puțin 20 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 35
Într-un mini robot de bucătărie, combinați frunzele de mentă, chile, apa și usturoiul rămas și procesați la un piure grosier. Se condimentează cu sare.
Într-o tigaie mare, antiaderentă, încălziți 1/4 inch de ulei până la sclipire. Pudrați prăjiturile cu făină și atingeți excesul.
Adăugați jumătate din biscuiți în tigaie și gătiți la foc moderat până se rumenesc și se rumenesc, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Scurgeți prăjiturile pe prosoape de hârtie.
Transferați pe o foaie de copt și păstrați cald în cuptor în timp ce prăjiți restul de biscuiți. Aranjați blinele pe un platou.
Se presară cu chat masala, se acoperă cu o mică bucată de sos chile-mentă și se servește imediat.