Biscotti italieni de bază
Rețeta de biscuiți italieni de bază vă poate satisface pofta de bucătărie mediteraneană în aproximativ 45 de minute . Acest desert are 105 calorii , 2 g de proteine și 5 g de grăsimi per porție. Această rețetă fără lactate este potrivită pentru 48 de persoane și costă 10 cenți per porție . Această rețetă de la Allrecipes necesită praf de copt, grăsime vegetală, ouă și extract de vanilie. Această rețetă este apreciată de 16 gurmanzi și bucătari. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 0% , ceea ce este îmbunătățibil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Biscuiți italieni autentici , Biscuiți cu migdale și Cei mai buni biscuiți .
Instrucțiuni
Cerneți făina și măsurați. Cerneți din nou cu zahărul și praful de copt pe o suprafață plană.
Tăiați grăsimea vegetală în ingredientele uscate până când amestecul seamănă cu făină de porumb grosieră.
Faceți o groapă în făină și spargeți ouăle în ea.
Adăugați vanilia și frământați bine aluatul timp de aproximativ 5 minute, până când devine omogen, adăugând puțină făină dacă aluatul pare moale și lipicios.
Ciupiți bucăți de aluat de mărimea unei caise și dați-le formele dorite. Fursecurile pot fi coapte sub formă de inele, fâșii sau litere, cum ar fi S.
Așezați-le la o distanță de 2,5 cm unul de celălalt pe o tavă de copt unsă și coaceți-le în cuptorul încins la 230 grade Celsius timp de 10 minute, până se rumenesc. Aveți grijă, deoarece se ard ușor.