Biscotti Cu Lămâie-Ghimbir
Biscotti de lămâie-ghimbir este un lactate gratuite și vegetariene rețetă cu 24 de porții. O porție conține 95 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o foarte buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Un amestec de bicarbonat de sodiu, zahăr, albus de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Funcționează bine ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Biscotti Cu Lămâie-Ghimbir, Lămâie Ghimbir Mac Biscotti, și Biscotti De Casă: Ghimbir De Lămâie, Fistic De Ciocolată, Alune.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Puneți ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivel cu un cuțit.
Combinați făina și următoarele 4 ingrediente (făină prin sare) într-un castron mare, amestecând cu un bici. Se amestecă ghimbirul cristalizat.
Combinați coaja, sucul și ouăle întregi; se adaugă în amestecul de făină, amestecând până se amestecă bine (aluatul va fi sfărâmicios). Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; frământați ușor de 7 sau 8 ori. Împărțiți aluatul în jumătate. Formați fiecare porție într-o rolă lungă de 9 inci.
Așezați rulourile la 6 centimetri distanță pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit; aplatizați fiecare rolă la o grosime de 1 inch.
Combinați apa și albusul de ou și periați peste rulouri.
Presărați rulourile uniform cu 1 lingură de zahăr.
Coaceți la 350 timp de 20 de minute.
Scoateți rulourile din foaia de copt; se răcește 10 minute pe un suport de sârmă.
Tăiați fiecare rolă în diagonală în felii de 15 (3/4 inci). Așezați cu grijă felii în poziție verticală pe foaia de copt. Reduceți temperatura cuptorului la 325; coaceți 20 de minute (fursecurile vor fi ușor moi în centru, dar se vor întări pe măsură ce se răcesc).
Scoateți din foaia de copt; se răcește complet pe un suport de sârmă.