Bile de pătlagină coapte(Bu, de asemenea,)

Bile de pătlagină coapte (bu Circulatoruelos de PL Nicoltano Maduro) ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 66 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. 846 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Un amestec de pastă de guava, brânză mozzarella, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Envueltos de PL 0tano Maduro (ambalaje de Patlagină coapte), Tortilla de PL 6tano Maduro (Frittata de pătlagină coaptă), și Pur și simplu de Frijol și PL. pur și simplu (piure de fasole și pătlagină coaptă) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați pătlaginele în jumătate, dar nu curățați.
Așezați pătlaginele într-un vas mediu și acoperiți cu apă. Gatiti la foc mediu aproximativ 8 – 10 minute.
Scoateți pătlaginele din apă și curățați-le. Mash cu un masher de cartofi sau o furculiță.Formați 15 bile de aproximativ 1 până la 2 linguri de piure de pătlagină. Aplatizați-le cu mâinile și așezați 1 bucată de pastă de guava și 1 bucată de brânză în centru.Formați din nou mingea și puneți-o într-o oală grea cu ulei fierbinte, la foc mediu. Se prăjește aproximativ 4 minute întorcându-se o dată, până se rumenesc.Folosind o lingură cu fante, transferați pe o farfurie tapetată cu prosoape de hârtie pentru a absorbi uleiul.
Serviți fierbinte și presărați cu zahăr dacă doriți.