Bile De Șuncă
Ham bile ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 79 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 50. Dacă aveți la îndemână piper măcinat, lapte, pesmet și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 15%. Încercați Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, Caserola cu șuncă și fasole verde, și Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Procesați șunca într-un robot de bucătărie până când este măcinată grosier; adăugați carne de porc și următoarele 5 ingrediente și pulsați pentru a combina. Acoperiți și răciți 1 oră. Formați în bile de 1 inch.
Gatiti bilele, in loturi, in 2 linguri de ulei incins intr-o tigaie mare la foc mediu 3 minute pe fiecare parte sau pana se rumenesc usor, adaugand ulei dupa cum este necesar.
Așezați într - un vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci.
Combinați zahărul brun, 1/2 cană de apă și următoarele 2 ingrediente într-o cratiță mare la foc mediu; gatiti aproximativ 5 minute sau pana se incalzeste bine.
Se toarnă sosul peste bile.
Coaceți, acoperit, la 350 timp de 20 de minute. Descoperiți și coaceți încă 30 de minute.