Reteta bere poate" piept de curcan cu sos BBQ este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Pentru $5.89 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 673 calorii, 88G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 8. Funcționează bine ca o băutură scumpă pentru Ziua Tatălui. Această rețetă de la Martha Stewart are 3 fani. Dacă aveți piper, oregano, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați Piept De Curcan Cu Sos, Piept de curcan ' n sos, și Prăjiți piept de curcan cu sos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mediu, combinați ceapa, țelina, usturoiul, pachetul de oregano, 1 linguriță de frecare a coastei și cele 2 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
2
Adăugați 1 cană de roșii și amestecați împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
3
Turnați legumele în puțul exterior al prăjitorului vertical. Umpleți puțul interior cu bere și turnați berea rămasă peste legume.