Benedicte vegetariene cu cimbru Sabayon

Benedicte vegetariene cu cimbru Sabayon
Benedicte vegetariene cu cimbru Sabayon ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 233 calorii, 13g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână brioșe multigrain, capace de ciuperci portobello, cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Benedicte De Somon Afumat, Mult Noroc Benedict, și Hash Brown Benedict pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti sosul, combinați 1 ou și următoarele 4 ingrediente (prin cimbru) în vârful unui cazan dublu. Gatiti peste apa clocotita pana se ingroasa (aproximativ 9 minute), amestecand continuu cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
2
Se ia de pe foc.
3
Adăugați unt, câte 1 bucată, amestecând cu un tel până se încorporează bine. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
4
Pentru a pregăti Benedicte, îndepărtați branhiile maro de pe partea inferioară a ciupercilor portobello folosind o lingură; aruncați branhiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Făină Universală Pentru Dresaj1 Cană De Făină Universală Pentru Dresaj
5
Scoateți și aruncați tulpinile.
6
Tăiați capacele de ciuperci în felii groase de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
7
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Adăugați ulei de măsline în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Adăugați ciuperci și gătiți timp de 3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
10
Aduceți o cratiță mare cu apă la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
11
Adăugați kale; gatiti 2 minute sau pana cand se inmoaie. Puneți varza în apă cu gheață; scurgeți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
KaleKale
12
Preîncălziți broilerul la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
13
Așezați jumătățile de brioșă, tăiate cu părțile în sus, pe o foaie de copt. Se fierbe 1 minut sau până se rumenesc. Completați fiecare jumătate de brioșă cu 1 lingură de brânză. Se fierbe 1 minut sau până se topește brânza. Top brânză cu o frunză de kale; se fierbe 1 minut. Top briose uniform cu felii de ciuperci. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
14
Adăugați apă într-o tigaie mare, umplând două treimi. Aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
15
Adăugați oțet. Rupeți fiecare ou într-o ceașcă de cremă și turnați ușor în tigaie. Gatiti 3 minute sau pana la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
16
Scoateți ouăle din tigaie folosind o lingură cu fante. Completați fiecare jumătate de brioșă cu 1 ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
17
Bateți sabayon peste apă fierbinte pentru a reîncălzi; lingură aproximativ 1 1/2 linguri sos uniform peste fiecare ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
18
Se presară cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
19
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Revista