Bază De Înghețată De Fasole De Vanilie

Bază De Înghețată De Fasole De Vanilie
Baza de înghețată de vanilie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 6,78 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 152g de grăsime, și un total de 2113 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți gălbenușuri de ou, sare, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Vara va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, ceea ce este bine. Încercați Înghețată De Vanilie Chai, Crema de ciocolata umplut prajiturele de fasole de vanilie cu glazura de fasole de vanilie, și Parfum de fasole de vanilie de vară cu frișcă de fasole de vanilie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați smântâna, laptele, sarea și 2 căni de zahăr într-un vas mare. Împărțiți boabele de vanilie pe mijloc pe lungime și răzuiți semințele cu un cuțit; adăugați-le în oală și aruncați păstăile pentru un plus de aromă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Așezați amestecul de cremă la foc mediu și aduceți la foc mic; amestecând cu o lingură de lemn pentru a dizolva zahărul. În mod ideal, temperatura ar trebui să ajungă la 175 de grade F (chiar sub opărire) pentru o înghețată cu textură netedă; acest lucru ar trebui să dureze aproximativ 15 minute. Opriți focul, acoperiți vasul și lăsați amestecul de cremă să se absoarbă timp de 15 minute pentru a infuza în continuare aroma de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Între timp, combinați gălbenușurile de ou într-un bol mare de amestecare și amestecați-le ușor cu un tel de sârmă. Adăugați treptat restul de 1 cană de zahăr și continuați să bateți până când zahărul este complet dizolvat și ouăle sunt groase și galben pal; aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
4
Folosind o oală mare sau o cană de măsurare, temperați ouăle amestecând treptat în aproximativ 4 căni din amestecul de cremă fierbinte. Întoarceți acest lucru înapoi la restul de cremă din cratiță și întoarceți focul la mediu-scăzut. Amestecați constant până când crema se îngroașă și lasă o cale pe spatele unei linguri când treceți degetul peste ea, aproximativ 10 până la 12 minute (nu lăsați să fiarbă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
PolonicPolonic
5
Se toarnă crema de vanilie printr-o strecurătoare fină într-un alt vas* și se răcește complet într-o chiuvetă plină de gheață, amestecând ici și colo; acest lucru ar trebui să dureze aproximativ 1 oră. În mod ideal, lăsați baza de înghețată să "îmbătrânească" peste noapte la frigider înainte de a se amesteca într-un producător de înghețată pentru a îmbunătăți aroma și textura produsului final, dar este totuși bine dacă decideți să îl procesați imediat. Împărțiți înghețata în litri** și bateți fiecare într-un producător de înghețată conform instrucțiunilor producătorului. Când ați terminat, înghețata va fi consistența " servirii moi."***Pentru a întări complet înghețata, înghețați în recipiente acoperite cu plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
1
Încălziți 3/4 lapte într-o oală la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați 12 uncii de ciocolată tocată și amestecați până se topește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
3
Se toarnă 1 litru de bază fierbinte de înghețată de vanilie încinsă în ciocolata topită și se amestecă până se încorporează foarte bine. Răciți și procesați conform instrucțiunilor din rețeta principală. Îndoiți restul de 4 uncii de ciocolată tocată după ce ați bătut în timp ce înghețata se află în stadiul de "servire moale". Putinei încă 1-2 minute doar până când combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
1
Amestecați conservele de căpșuni în crema de vanilie chiar înainte de a începe să bateți în aparatul de înghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De CăpșuniConserve De Căpșuni
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată
2
Adăugați bucățile de cheesecake cu căpșuni și căpșuni proaspete după ce ați bătut în timp ce înghețata se află în stadiul de "servire moale". Continuați să bateți încă 5 minute sau până când sunt combinate, dar încă groase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
1
Adăugați bucățile de aluat de prăjituri după ce ați bătut în timp ce înghețata se află în stadiul de "servire moale". Continuați să bateți încă 1 până la 2 minute până când sunt combinate, dar încă groase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Asortat, Geluri De Decor, Stropi și BomboaneColorant Alimentar Asortat, Geluri De Decor, Stropi și Bomboane
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiVară
Revista