Batoane de smochine și cremă de brânză
Batoanele de smochine și cremă de brânză sunt a vegetarian hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 114 calorii. Această rețetă servește 30. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână cremă de brânză cu 3 grăsimi mai puțin, unt, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Miere de cimbru biciuit brânză de capră și mușcături de smochine, Batoane De Brânză Cremă De Ovăz De Afine, și Bare De Brânză Cremă De Dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, zahărul brun și sarea, amestecând bine cu un tel.
Tăiați în unt cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu o masă grosieră. Apăsați ferm amestecul într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit.
Combinați smochinele, apa și 1/4 cană de zahăr granulat într-o cratiță medie; aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Gatiti 5 minute sau pana cand smochinele sunt fragede si zaharul se dizolva. Se răcește ușor.
Puneți amestecul de smochine și sucul într-un blender; procesați până se omogenizează. Întindeți ușor amestecul de smochine peste crusta pregătită.
Așezați 1/4 cană rămasă de zahăr granulat, brânză, vanilie și ou într-un castron mediu; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează.
Se toarnă peste amestecul de smochine; se întinde pe margini.
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când se fixează și se rumenesc ușor. Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă; se presară cu zahăr pudră.