Batoane De Ciocolată Cu Zmeură
Batoanele de ciocolată cu zmeură necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 72 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 48. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, chipsuri de ciocolată semi-dulci, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este improvizabil. Încercați Ciocolată Zmeură Baruri, Ciocolată Zmeură Baruri, și Batoane De Ciocolată Caldă Cu Zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (190 grade C).
Se amestecă făina, zahărul și untul sau margarina. Apăsați în aluatul unei tăvi de copt de 13x9 inch.
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 15 minute.
Amestecați zmeura, sucul de portocale și amidonul de porumb într-o tigaie cu sos de 1 litru.
Se încălzește până la fierbere, amestecând constant. Se fierbe și se amestecă timp de 1 minut.
Se lasă să se răcească 10 minute.
Presărați chipsuri de ciocolată peste crusta coaptă și lingurați amestecul de zmeură deasupra.
Coaceți la 350 de grade F (1715 grade C) timp de 20 de minute sau până când amestecul de zmeură s-a setat.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească.
Stropiți cu ciocolată topită suplimentară, dacă doriți.
Tăiați în pătrate de 2x1 inch.