Batoane de bijuterie cu nuci
Batoanele Jewel Nut ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de aperitiv. Această rețetă face 36 de porții cu 167 de calorii , 2 g de proteine și 9 g de grăsime fiecare. Pentru 22 de cenți per porție , această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Un amestec de zahăr brun, chipsuri de ciocolată semidulce, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 0% , ceea ce este foarte rău (dar încă reparabil). Supa preferată de la Jewel , batoanele de ciocolată cu nuci crude vegane și biluțele de migdale cacao sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați făina și 1/3 cană de zahăr brun; tăiați în unt până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere. Apăsați într-un 13 inchi ușor uns. x 9-in. tava de copt.
Se coace la 350° timp de 15 minute.
Într-un castron mare, bate oul.
Adăugați sare și zahărul brun rămas. Se amestecă nucile, cireșele și fulgii de ciocolată.
Se pune uniform peste crustă.
Coaceți 20-25 de minute mai mult sau până când se fixează. Se răcește pe un grătar.