Batoane de afine cu dovleac înghețat
Ai nevoie de un aperitiv lacto ovo vegetarian ? Batoanele cu afine cu dovleac înghețat ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru 17 cenți per porție , această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 104 calorii , 1 g de proteine și 2 g de grăsimi . Această rețetă servește 48. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și luați făină, ouă, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor este foarte rău (dar încă se poate repara). Rețete similare sunt prăjiturile cu dovleac înghețat , gogoși cu dovleac înghețat fără gluten și prăjitura germană de lămâie cu merișoare Aka Cranberry Zitronenkuchen .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați primele șase ingrediente. Într-un alt castron, bateți ouăle, dovleacul și untul; amestecați ingredientele uscate până se combină bine. Se amestecă merișoare.
Se întinde într-un 15 inchi uns. x 10 inchi. x 1 inch. tava de copt.
Coaceți la 350° timp de 20-25 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește pe un grătar.
Pentru glazură, într-o cratiță mare și grea, gătiți untul la foc mediu timp de 5-7 minute sau până când devine auriu.
Se toarnă într-un castron mare; se bate zahărul de cofetarie, vanilia și suficient lapte pentru a obține consistența de întindere. Bare de îngheț.