Batoane Cu Fulgi De Ovăz Cu Mere

Batoane Cu Fulgi De Ovăz Cu Mere
Batoanele cu fulgi de ovăz cu mere ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de masă de dimineață. O porție conține 119 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 24. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 11 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați unt, bicarbonat de sodiu, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 15%, ceea ce nu este atât de grozav. Rețete similare includ Batoane Cu Fulgi De Ovăz Cu Mere, Batoane De Ovăz Cu Plăcintă Cu Mere, și Batoane De Plăcintă Cu Mere Cu Fulgi De Ovăz.

Instrucțiuni

1
Se amestecă făina, sarea și bicarbonatul de sodiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
2
Adăugați zahăr brun și fulgi de ovăz, amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Fulgi De OvăzFulgi De Ovăz
3
Tăiați în 1 cană de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
4
Întindeți jumătate din amestecul de firimituri într-o tigaie unsă cu unt de 9 x 13.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Pune mere pe partea de sus a stratului de jos. Acoperiți cu amestecul de firimituri rămas și punctați cu 4 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
UntUnt
6
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 40 până la 45 de minute. Este minunat servit cu înghețată!
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Revista