Batoane Brownie Goody Fără Gluten
Rețeta fără gluten Brownie Goody Bars ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 3 ore. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 391 calorii. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 77 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână cereale, arahide, chipsuri de ciocolată semidulce și alte câteva ingrediente, le puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Brownie Goody Baruri, Brownie Goody Baruri, și Baruri Tradiționale Brownie Goody.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 de metri pătrați F. faceți și coaceți brownies conform instrucțiunilor de pe cutie, folosind unt, ouă și oricare dintre opțiunile de tigaie—cu excepția tigaiei cu folie, apoi ungeți folia pe fund doar pentru o îndepărtare mai ușoară. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Întindeți glazura peste brownies.
Se presară cu arahide. La frigider.
Într-un castron mediu cu microunde, chipsuri de ciocolată cu microunde și unt de arahide descoperite la 1 până la 2 minute, amestecând o dată, până se topesc. Se amestecă cerealele.
Se întinde peste brownies mată. Se răcește complet înainte de tăiere, aproximativ 1 oră.
Tăiați în 4 rânduri cu 4 rânduri. A se păstra bine acoperit la temperatura camerei.