Bastoane de pește Canal House Cooking

Bastoane de pește Canal House Cooking
Bastoanele de pește de la Canal House Cooking ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $2.24 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 467 calorii, 31g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați făină, file de cod, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma panko, puteți urma acest fel principal cu Panko Crustă Plăcintă Cu Brânză ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Carpa serioasa de Gatit a casei Canal 9, Linte De Casă Canal, și Linte De Casă Canal.

Instrucțiuni

1
Pulsați panko într-un procesor de alimente până când miezul este destul de fin, apoi transferați-l într-un vas larg.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Puneți făina într-un alt vas larg. Bateți ouăle într-un al treilea vas larg. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
3
Tăiați peștele în grăsime, bețișoare uniform groase de aproximativ 3/4 inch grosime pe 3 inci lungime. Condimentează-le peste tot cu sare și piper. Dragați peștele, câte o bucată, mai întâi în făină, apoi în ouă, apoi în panko. Dacă doriți, așezați bețișoarele de pește pe o grătar pentru a se odihni în timp ce le pâineți, cu până la o oră înainte de a le prăji.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
4
Adăugați suficient ulei într-o tigaie mare din fontă pentru a ajunge la o adâncime de 1-2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Încălziți uleiul la foc mediu până când este fierbinte, dar nu fumează, în mod ideal la o temperatură de 350 km f (Folosiți un termometru pentru bomboane pentru a verifica temperatura).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
6
Lucrând în loturi pentru a evita aglomerarea tigaiei, prăjiți bețișoarele de pește în uleiul fierbinte până se rumenesc peste tot, 5-6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Transferați bețișoarele de pește cu clești metalici sau o spatulă cu fante într-o grătar așezată peste prosoape de hârtie pentru a se scurge. Condimentează cu sare cât este încă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
8
Se servește cu pene de lămâie și/sau sos tartar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
Sos TartarSos Tartar

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate17
Revista