Baruri de prăjituri cu fructe de vacanță

Dacă doriți să adăugați mai multe rețete cajun în cutia de rețete, batoanele de prăjituri cu fructe de vacanță ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 48 de cenți per porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 36 de porții cu 153 de calorii, 2 g de proteine și 7 g de grăsimi fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Crăciunul va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită unt, extract de vanilie, lapte condensat și jumătăți de nuci pecan. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană. Cu un scor de 10%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Batoane de prăjitură cu fructe de sărbători, prăjitură cu fructe de sărbători și prăjitură cu fructe de sărbători preferată.
Instrucțiuni
Turnați untul într-un recipient de 15 inchi. x 10 inchi. x 1 inch. tava de copt.
Se presară cu firimituri de napolitană. Aranjați nucile pecan și fructele peste firimituri; apăsați ușor.
Combinați laptele și vanilia; se toarnă uniform peste fructe.
Coaceți la 350° timp de 20-25 de minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește pe un grătar.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegerile mele de top pentru Prajitura cu fructe. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 de dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cremă Sherry]()
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "