Baruri de mic dejun cu banane și Baobab

Baruri de mic dejun cu banane și Baobab
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați barurile de mic dejun Bananan și Baobab. O porție conține 217 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 12 și costă 57 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați pulbere de baobab, ovăz, miere și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bananan Ovăz Mic Dejun Baruri, Fulgi De Ovăz Banane Baruri Mic Dejun, și ciocolata swirl bananan ovăz mic dejun Baruri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aliniați un tim pătrat de 20 cm cu hârtie de copt și preîncălziți cuptorul la 190C.Pasul 2: topiți untul, mierea și zahărul la foc mic, apoi amestecați celelalte ingrediente. Apăsați în staniu și se coace timp de 20 de minute.Pasul 3: Lăsați să se răcească în staniu înainte de a tăia în bare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista