Bare De Strat De Nucă De Cocos De Zmeură

Bare De Strat De Nucă De Cocos De Zmeură
Barele de strat de nucă de cocos de zmeură ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 24 și costă 51 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 228 calorii. Este adus la tine de Allrecipes. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 50 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ciocolată, nucă de cocos, nuci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bare De Strat De Nucă De Cocos De Zmeură, Batoane De Ciocolată Cu Nucă De Cocos Cu 3 Straturi, și Bare De Nucă De Cocos-Zmeură pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați firimiturile de cracker graham și untul într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Suc Proaspăt De Lămâie (aproximativ 2 Lămâi Mari)1/2 Cană Suc Proaspăt De Lămâie (aproximativ 2 Lămâi Mari)
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Răspândiți uniform pe fundul tăvii de copt de 13 x 9 inch; apăsați ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Se presară cu nucă de cocos; se toarnă lapte condensat uniform peste nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit la 350 de grade F (180 de grade C) timp de 20-25 de minute sau până se rumenesc ușor; se răcește timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
5
Întindeți dulceața de zmeură peste stratul de nucă de cocos; se răcește 3-4 ore sau până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem De ZmeurăGem De Zmeură
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Se presară cu nuci. Topiți chipsurile de ciocolată la foc mic și stropiți peste bare. Topiți pătratele de ciocolată albă și stropiți peste bare. Chill.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%1/2 Linguriță Lapte 2%
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
7
Tăiați în bare de 3 x 1-1 / 2 inch.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista