Bare De Rubarbă Fără Gluten

Bare de rubarbă fără Gluten ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 72 calorii. Această rețetă servește 36. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, untul, gelatina de căpșuni și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Strawberry Rhubarb Crisp Bars (vegan, fără gluten), Batoane De Migdale Cu Rubarbă De Zmeură (Fără Gluten + Paleo), și Bare de Crumb de rubarbă de căpșuni (cu conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați făina și praful de copt.
Tăiați untul până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere. Se amestecă ouăle și laptele doar până se umezesc. Apăsați pe partea de jos a unui 15-in. x 10-în. x 1-în. tava de copt acoperită cu spray de gătit. Se acoperă cu rubarbă; se presară cu gelatină.
Pentru topping, într-un castron mic, combinați zahărul și făina.
Tăiați untul până seamănă cu firimiturile grosiere.
Coaceți la 375 de minute timp de 35-40 de minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește pe un suport de sârmă.