Bare De Cheesecake Cu Straturi De Ciocolată Fără Coacere
Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 386 calorii, 5g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 16. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați untul, toppingul biciuit cu bici, ciocolata semi-dulce a brutarului și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Bare De Cheesecake Cu Straturi De Ciocolată Fără Coacere, JELL-O Nu-coace Ciocolata Cheesecake Baruri, și Nu Coace Ciocolata Nutella Cheesecake Baruri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Linie tigaie 13x9-inch cu folie, cu capete de folie se extinde peste părți.
Se amestecă firimiturile graham, untul și 2 lingurițe. zahăr; apăsați pe partea de jos a tigaie. Refrigerați în timp ce pregătiți umplutura.
Topiți 6 oz. ciocolata conform indicațiilor pe pachet; se răcește ușor. Bateți crema de brânză, 1/2 cană de zahăr și vanilie într-un bol mare cu mixer până la amestec. Se amestecă ușor în bici rece.
Se toarnă jumătate din aluat într-un castron mediu; se amestecă ciocolata topită.
Se toarnă peste crustă; se acoperă cu restul de aluat simplu. Topiți ciocolata rămasă; stropiți peste aluat.
La frigider 3 ore sau până când este ferm. Folosiți mânere din folie pentru a îndepărta cheesecake-ul din tigaie înainte de a tăia pentru a servi.