Bame La Grătar
Nevoie de un garnitură fără gluten și vegană? Okra la grătar ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 76 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 86 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 9 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână boia de ardei, ardei cayenne, semințe de țelină și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 28 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Istoria secretă a supă de Okra – Okra, Okran în ulei, și Bame Fierte.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la înălțime.
Așezați sarea, ardeiul, zahărul, coriandrul, ardeiul negru, cayenne și semințele de țelină într-un bol mic și amestecați pentru a amesteca.
Clătiți okra sub apă curgătoare rece și ștergeți-o cu prosoape de hârtie. Tăiați vârfurile de pe capetele tulpinii okra, dar nu tăiați în păstăi.
Așezați okra într-un bol mare de amestecare, adăugați untul și aruncați pentru a acoperi.
Adăugați amestecul de frecare și aruncați pentru a acoperi.
Când sunteți gata de gătit, aranjați okra pe grătarul fierbinte, astfel încât să fie perpendiculare pe bare sau poate doriți să frigeți 4 sau 5 păstăi una lângă alta cu frigarui de bambus care au fost înmuiate în apă pentru a împiedica orice okra rătăcită să cadă prin grătare și în foc. Grătați okra până se rumenesc frumos, aproximativ 2 până la 4 minute pe fiecare parte, întorcându-se cu clești după cum este necesar.
Transferați okra la grătar pe un platou sau farfurii și serviți imediat.