Balsamic și rozmarin somon la grătar

Balsamic și rozmarin somon la gratar este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 262 calorii. Pentru $2.8 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 75 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Un amestec de sare de mare, rozmarin, file de somon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până sare de mare ar putea urma acest curs principal cu Zmeură De Sare De Mare De Zmeură ca desert. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 95%, ceea ce este minunat. Rețete similare includ Somon cu sos Balsamic de rozmarin, Salată de spanac cu somon și vinetă balsamico-rozmarin, și Somon Ars Pe Slănină Cu Oțet Balsamic, Miere Și Rozmarin.
Instrucțiuni
Condimentați fileurile de somon după gust cu sare de mare și puneți-le într-un vas de sticlă superficial.
Bateți împreună oțet, ulei de măsline, suc de lămâie, usturoi și rozmarin; se toarnă peste fileuri de somon. Acoperiți și refrigerați cel puțin 30 de minute.
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare și grătar ușor cu ulei.
Scoateți somonul din marinadă și scuturați excesul. Aruncați marinada rămasă. Gatiti pe gratar preîncălzit până când peștele este opac în centru și fulgi ușor cu o furculiță, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.