Baie De Ceapă Caramelizată
Dip ceapa caramelizat ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 35 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 88 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Chow are 1 fani. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Mergeți la magazin și ridicați smântână, cățel de usturoi, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Dulce Vidalian Ceapa Dip, Baie De Ceapă Franceză # SundaySupper, și Baie De Ceapă Caramelizată.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie medie la foc mediu-mic. Când strălucește, adăugați ceapa și usturoiul, condimentați cu sare și piper negru proaspăt măcinat și gătiți, amestecând ocazional, până când legumele sunt caramelizate și rumenite, aproximativ 20 de minute.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească ușor.
Combinați smântâna, arpagicul și arpagicul în vasul unui robot de bucătărie prevăzut cu un accesoriu pentru lamă, adăugați amestec de ceapă și pulsați până se combină, aproximativ 10 impulsuri. Gustați și adăugați sare și piper negru proaspăt măcinat după dorință, apoi pulsați de câteva ori pentru a amesteca în condimente.
Se transferă într-un castron de servire, se acoperă și se dă la frigider până se răcește, aproximativ 1 oră.
Se servește cu chipsuri de cartofi sau crudit.