Bagna Cauda
Bagna Cauda ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 30 și costă 21 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 71 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână usturoi, dovlecei, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Bagna Cauda, Bagna Cauda, și Bagna Cauda.
Instrucțiuni
Într-o tigaie de 1 până la 1 1/2 litru la foc mediu, topiți untul.
Adăugați ulei de măsline, usturoi și hamsii; se amestecă până când amestecul clocotește.
Între timp, aranjați legumele pe un platou și feliile de baghetă într-un castron.
Se toarnă bagna cauda într-o oală de fondue de 1 1/2 până la 2 căni și se pune peste o lumânare sau alcool mediu-scăzut sau flacără de căldură conservată (vezi note); amestecați des amestecul și reglați căldura după cum este necesar, astfel încât usturoiul să nu ardă.
Se servește cu legume și felii de baghetă.