Bacon Înfășurat Tater Tots
Bacon Wrapped Tater Tots ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 366 calorii. Această rețetă servește 16 și costă 1,04 USD pe porție. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. Dacă aveți la îndemână brânză americană, slănină, tater tots și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 21%, ceea ce nu este atât de grozav. Rețete similare sunt Bacon-Wrapped Tater Tots, Bacon-Wrapped Tater Tots, și Bacon-Wrapped Tater Tots.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Aranjați tater tots într-un singur strat pe o foaie mare de copt.
Coaceți aproximativ 10 minute, astfel încât să nu mai fie congelate, dar să nu fie complet fierte.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească.
Puneți feliile de slănină într-o tigaie la foc mediu. Prăjiți slănina până când este gătită, dar totuși flexibilă.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Rupeți fiecare felie de brânză în bucăți mici. Fiecare felie ar trebui să facă aproximativ 16 bucăți.
Așezați o bucată de brânză pe partea laterală a unui tater tot. Înfășurați cu o bucată de slănină și fixați-o cu o scobitoare.
Așezați pe o foaie de copt. Repetați până când rămâneți fără tot.
Coaceți aproximativ 30 de minute în cuptorul preîncălzit, până când slănina este crocantă.