Bacheldre Welsh lut - oală pâine
O porție conține 280 calorii, 8g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 36 de cenți pe porție. Un amestec de miere limpede, salvie, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 85 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Pâine de iepure Galeză pentru Abm, Welsh Rarebit și roșii prăjite cu slănină pe pâine de bere Cheddar, și Spaghete Instant cu o oală cu sos de carne pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Mai întâi pregătește-ți oala. Selectați un ghiveci de flori curat, din lut (15cm diametru x 15cm înălțime). Curățați bine, ulei în interior și în exterior și coaceți de trei sau patru ori într-un cuptor fierbinte timp de aproximativ 30-40 de minute. Puteți face acest lucru în timp ce coaceți alte alimente.
Se amestecă ambele făini într-un bol mare de amestecare cu sarea, apoi se adaugă toate ierburile și usturoiul și se amestecă bine, apoi se face o fântână în middle.In un ulcior mare cald, amestecați laptele, apa, mierea, uleiul de măsline și drojdia și lăsați câteva minute pentru a lăsa drojdia să se activeze. Acum turnați lichidele în centrul făinii și, cu o lingură, începeți să amestecați făinurile în lichid din exteriorul vasului până la mijloc.Acum, cu mâinile curate și calde, continuați procesul de amestecare până când toate ingredientele se reunesc pentru a forma un aluat. Se frământă 5-7 minute pe o suprafață ușor făinată, se pune într-un castron, se acoperă cu folie alimentară unsă și se lasă 30-40 de minute într-un loc cald.Aluatul ar trebui să fie mai mare decât atunci când ați început, astfel încât să – l dați înapoi-faceți literalmente o gaură în mijloc și frământați din nou timp de 5 minute.Acum pregătiți oala și asigurați-vă că este bine unsă (puteți tapeta oala cu hârtie rezistentă la grăsime dacă doriți) și modelați aluatul în ea. Marcați partea superioară a aluatului, cu un cuțit ascuțit, de aproximativ 1 cm, ceea ce va adăuga acel plus de caracter pâinii.
Așezați într-un loc cald și lăsați să crească timp de 30-40 de minute.
Încălziți cuptorul la 220C/ventilator 200C / gaz 7, glazurați cu grijă partea superioară a aluatului și presărați cu semințele de fenicul. Cu grijă, așezați oala în centrul cuptorului, încercând să nu bateți oala și coaceți timp de 35-40 de minute până se rumenesc.
Scoateți pâinea din cuptor și răciți-o timp de 5-10 minute, apoi porniți-o pe o grătar pentru a se răci complet. Aveți grijă, deoarece oala devine foarte fierbinte.