Bacheldre Welsh lut - oală pâine

Bacheldre Welsh lut - oală pâine
O porție conține 280 calorii, 8g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 36 de cenți pe porție. Un amestec de miere limpede, salvie, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 85 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Pâine de iepure Galeză pentru Abm, Welsh Rarebit și roșii prăjite cu slănină pe pâine de bere Cheddar, și Spaghete Instant cu o oală cu sos de carne pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Mai întâi pregătește-ți oala. Selectați un ghiveci de flori curat, din lut (15cm diametru x 15cm înălțime). Curățați bine, ulei în interior și în exterior și coaceți de trei sau patru ori într-un cuptor fierbinte timp de aproximativ 30-40 de minute. Puteți face acest lucru în timp ce coaceți alte alimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se amestecă ambele făini într-un bol mare de amestecare cu sarea, apoi se adaugă toate ierburile și usturoiul și se amestecă bine, apoi se face o fântână în middle.In un ulcior mare cald, amestecați laptele, apa, mierea, uleiul de măsline și drojdia și lăsați câteva minute pentru a lăsa drojdia să se activeze. Acum turnați lichidele în centrul făinii și, cu o lingură, începeți să amestecați făinurile în lichid din exteriorul vasului până la mijloc.Acum, cu mâinile curate și calde, continuați procesul de amestecare până când toate ingredientele se reunesc pentru a forma un aluat. Se frământă 5-7 minute pe o suprafață ușor făinată, se pune într-un castron, se acoperă cu folie alimentară unsă și se lasă 30-40 de minute într-un loc cald.Aluatul ar trebui să fie mai mare decât atunci când ați început, astfel încât să – l dați înapoi-faceți literalmente o gaură în mijloc și frământați din nou timp de 5 minute.Acum pregătiți oala și asigurați-vă că este bine unsă (puteți tapeta oala cu hârtie rezistentă la grăsime dacă doriți) și modelați aluatul în ea. Marcați partea superioară a aluatului, cu un cuțit ascuțit, de aproximativ 1 cm, ceea ce va adăuga acel plus de caracter pâinii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
PunchPunch
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Așezați într-un loc cald și lăsați să crească timp de 30-40 de minute.
4
Încălziți cuptorul la 220C/ventilator 200C / gaz 7, glazurați cu grijă partea superioară a aluatului și presărați cu semințele de fenicul. Cu grijă, așezați oala în centrul cuptorului, încercând să nu bateți oala și coaceți timp de 35-40 de minute până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Scoateți pâinea din cuptor și răciți-o timp de 5-10 minute, apoi porniți-o pe o grătar pentru a se răci complet. Aveți grijă, deoarece oala devine foarte fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate18
Revista