Bărci de cartofi dulci coapte de două ori cu Topping de Bacon-Pecan

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați bărci de cartofi dulci coapte de două ori cu Topping de Bacon-Pecan. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 209 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 12. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Un amestec de slănină, ulei de măsline, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Barci Cu Bacon De Cartofi Dulci, Mai sănătos dulce cartofi caserola barci cu pecan in Crumble, și Plăcintă Cu Cartofi Dulci Cu Topping De Pecan.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Frecați cartofii; se usucă cu prosoape de hârtie. Frecați cartofii cu ulei de măsline.
Așezați pe o foaie de copt căptușită cu folie.
Coaceți la 400 timp de 1 oră și 5 minute sau până se înmoaie. Se răcește ușor pe tigaie.
În timp ce cartofii gătesc, combinați zahărul brun și făina, amestecând cu un tel.
Tăiați untul cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până se sfărâmă. Se amestecă nuci pecan și slănină.
Tăiați cartofii pe jumătate pe lungime. Scoateți pulpa, lăsând o coajă groasă de 1/4 inch.
Puneți pulpa într-un robot de bucătărie.
Adăugați zahăr granulat și ingredientele rămase; procesați până se omogenizează. Puneți amestecul de cartofi uniform în coji; acoperiți uniform cu amestecul de zahăr brun.
Coaceți la 400 timp de 20 de minute sau până când se încălzește bine.