Avgolemono: supă de pui cu sos de ou-lămâie

Avgolemono: supa de pui cu sos de ou-lamaie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 492 calorii, 32g de proteine, și 28G de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru $ 2.27 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 53 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, sare, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă De Pui (Greacă, Cu Sos Avgolemono-Ou / Lămâie), Avgolemono{Supă Grecească De Pui Cu Lămâie}, și Supă Avgolemono (aka supă de pui cu lămâie grecească) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați puiul într-o oală mare și adăugați suficientă apă pentru a acoperi puiul. Aduceți la fierbere și reduceți căldura la minim, degresând atunci când este necesar.
Încălziți uleiul într-o tigaie separată la foc mediu și adăugați ceapa. Gatiti ceapa pana cand este limpede, aproximativ 5 minute. Pune deoparte.
Când puiul este gătit, 45 de minute până la 1 oră, scoateți din bulion.
Lăsați puiul să se răcească, apoi trageți carnea din oase. Tăiați cubulețe mari și dați deoparte.
Adăugați frunzele de dafin, morcovul, prazul și ceapa rezervată în bulion și fierbeți, aproximativ 1 oră.
Scoateți morcovul și prazul din bulion și adăugați orezul. Aduceți la fierbere, apoi întoarceți focul la mediu-înalt pentru a fierbe până când orezul este gătit la al dente, aproximativ 30 de minute.
Adăugați puiul înapoi în bulion.
Adăugați mai multă apă dacă este necesar.
Într-un castron mic, bateți sucul de lămâie și ouăle împreună.
Se toarnă 2 căni de bulion încet în castron, amestecând continuu. Odată ce tot bulionul este încorporat, adăugați amestecul în oala cu supă de pui și amestecați pentru a se amesteca bine pe tot parcursul.