Aussie burgers
Burgerii Australieni ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 484 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $3.93 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o destul de scumpe rețetă pentru fanii mâncării americane. Această rețetă de la BBC Good Food necesită friptură, smântână acră și arpagic, pâine naan cu usturoi și coriandru și rachetă. 76 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 72%, care este solid. Încercați Aussie Burgers, Aussie Burgers, și Burgeri De Vită Australieni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți burgerii: răsturnați carnea într-un castron și presărați peste 1 linguriță de sare și o măcinare bună de piper negru.Lucrați cu mâinile ude pentru a amesteca condimentul. Împărțiți în patru cu mâinile și formați în burgeri. (Poate fi înghețat în acest stadiu.)
Sortează-ți ingredientele: feliază sfecla roșie și împarte pâinea naan.
Încălziți o tigaie sau un grătar. Puneți naanele pe ambele părți până se prăjesc ușor și lăsați-le deoparte.
Adăugați burgerii la grătar sau grătar și gătiți timp de 2-3 minute, apoi întoarceți și gătiți cealaltă parte pentru încă 2-3 minute.
Asamblați vasul: puneți o jumătate de naan prăjit pe fiecare farfurie de servire și puneți o grămadă de rachetă pe fiecare. Se acoperă cu un burger, apoi câteva felii de sfeclă roșie și o păpușă de smântână acrită.
Se presară sare și piper negru proaspăt măcinat și se servește imediat cu o salată verde mare și chipsuri. Un pahar de vin roșu nu ar merge rău, fie.