Aripi Picante De Pui La Gratar

Niciodată nu poți avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da picant aripi de pui la gratar un try. Această rețetă prietenoasă fără gluten, fără lactate și FODMAP servește 6 și costă 100 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 353 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de sos de grătar, secțiuni de aripi de pui, sos fierbinte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Aripi De Pui Calde Și Picante La Grătar, Aripi De Pui Thailandeze Picante La Grătar, și Aripi De Pui Thailandeze Picante La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 1 1/2 căni sos de grătar și 3/4 cană sos fierbinte într-o pungă mare de plastic cu fermoar; îndepărtați și rezervați 3/4 cană sos.
Adăugați 1 (40-oz.) pachet congelate secțiuni aripa de pui, decongelate, la sac. Sigilați și răciți cel puțin 3 ore sau până la 24 de ore.
Scoateți puiul din marinată, aruncând marinada. Pui la grătar, acoperit cu capac la grătar, la foc mediu-mare 20 de minute sau până se termină, întorcându-se ocazional. Aruncați aripile cu sos rezervat de 3/4 cană.