Aripile de pui glazurate cu portocale de ghimbir ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 458 calorii. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 42 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de zahăr, ghimbir, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 5 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 58%. Încercați Aripi De Pui Glazurate Portocalii, Aripi De Pui Portocalii Glazurate, și Aripi De Pui Cu Glazură Portocalie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o pungă mare, resigilabilă, amestecați concentratul de suc de portocale, sucul de lămâie, sosul hoisin, uleiul vegetal, zahărul, ghimbirul și usturoiul proaspăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Suc De Portocale
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului
2
Adăugați aripi de pui, sigilați și agitați pentru a acoperi uniform. Se da la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Zahăr Roșu Grosier
3
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Tapetați o foaie mare de copt cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Salată De Rucola, Pentru Servire
4
Întindeți aripile pe folie cu marinată și coaceți timp de 45 de minute, până se rumenesc și strălucesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Ardei Arbol
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru Servire
Creveți Sotați
5
Se transferă pe platoul de servire și se ornează cu ceapă verde.
Aripi de pui în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Foley Johnson Carneros Chardonnay. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.