Aripi De Pui De Bivol
Aripile de pui Buffalo ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul hor d ' oeuvre. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $1.27 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 50g de grăsime, și un total de 559 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână sos fierbinte, cum ar fi frank ' s, țelină, iaurt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 36%. Încercați Aripi De Pui De Bivol, Aripi De Pui De Bivol, și Aripi De Pui De Bivol pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron amestecati impreuna maioneza si iaurt și se amestecă în brânză albastră (dressing nu va fi buna). Pansamentul poate fi făcut cu 8 ore înainte și răcit, acoperit
Tăiați țelina în bețișoare subțiri. Înmuiați țelina într-un castron cu gheață și apă rece cel puțin 30 de minute și până la 1 oră.
Tăiați vârfurile aripilor de pui, rezervând pentru o altă utilizare și înjumătățiți aripile de pui la îmbinare.
Pat aripi uscate. Într-un castron frecați 2 linguri de ulei pe aripi și condimentați cu sare. Aripile de grătar pe un raft Uns cu ulei se așează la 5 până la 6 inci peste cărbuni strălucitori până când sunt gătite și se rumenesc, 8 până la 10 minute pe fiecare parte.
Într-un ibric mare (5 până la 6 litri) adânc, încălziți 6 căni de ulei până când un termometru cu grăsime adâncă înregistrează 380 F. chiar înainte ca uleiul să ajungă la 380 f, uscați 6 sau 7 aripi. Coborâți cu grijă aripile în ulei și prăjiți, amestecând ocazional, până când sunt fierte, aurii și crocante, 5 până la 8 minute. Cu o lingură cu fante transferați aripile pe prosoape de hârtie pentru a le scurge. Se usucă și se prăjesc aripile rămase în același mod, readucând uleiul la 380 CMF între loturi.
Într-o tigaie mare topiți untul la foc moderat și amestecați sosul fierbinte, oțetul și sarea după gust.
Adăugați aripi la grătar sau prăjite și aruncați pentru a acoperi.
Serviți aripile de pui calde sau la temperatura camerei cu pansament și bețișoare de țelină.