Ardei umpluți rapid și ușor

Ardei umpluți rapid și ușor
Ardei rapid și ușor umplute este un fără gluten rețetă cu 4 porții. O porție conține 215 calorii, 12g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. 345 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de parmezan, apă, brânză mozzarella și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Cu o lingură scor de 98%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Ardei umpluți Mexicani rapid și ușor, Ardei Grași Verzi Umpluți Rapid Și Ușor, și Ardei umpluți ușor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aranjați jumătățile de ardei într-un vas de copt din sticlă pătrată de 9 inci. Acoperiți vasul cu folie de plastic. Introduceți câteva găuri în folia de plastic pentru orificii de aerisire și încălziți 4 minute în cuptorul cu microunde sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
2
Într-un castron mediu, amestecați roșiile și lichidul lor, orezul și apa. Acoperiți cu plastic și gătiți la cuptorul cu microunde timp de 4 minute sau până când orezul este fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Se amestecă ceapa verde, porumbul, fasolea și fulgii de ardei roșu în amestecul de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Ulei De Măsline Extra Virgin GoyaUlei De Măsline Extra Virgin Goya
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
4
Se încălzește la cuptorul cu microunde timp de 3 minute sau până se încălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
5
Se amestecă uniform amestecul de roșii fierbinți în jumătăți de piper și se acoperă cu folie de plastic. Puneți câteva găuri în plastic pentru a ventila aburul și încălziți în cuptorul cu microunde 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
6
Îndepărtați plasticul, presărați brânză mozzarella și parmezan și lăsați să stea cu 1 până la 2 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate57
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista