Ardei picant vegetarian umplute ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,62 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 986 calorii. Dacă aveți ardei jalapeno, roșii conservate, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până orez ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Orez ca desert. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 83%. Rețete similare sunt Ardei Umpluți Vegetarieni, Ardei Umpluți Vegetarieni, și Ardei Umpluți Vegetarieni.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu; gătiți și amestecați ceapa, ardeiul poblano chile, ardeiul jalapeno și usturoiul în uleiul încins până când ceapa și ardeii se înmoaie, 5 până la 6 minute. Se amestecă orezul în amestecul de ceapă; gătiți până când orezul se rumeneste ușor, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Fripturi De Carne Din New York
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Mazăre Goya®
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Se amestecă bulionul de legume, roșiile cu ardei verzi de chile și porumbul în amestecul de orez; se aduce la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți până când bulionul este absorbit, 7 până la 10 minute. Condimentează amestecul de orez cu sare și piper; se amestecă 1/2 cană brânză Monterey Jack și coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Monterey Jack Cheese
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
3 Linguri De Ulei Vegetal
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Mazăre Goya®
4
Se ia de pe foc și se răcește ușor.
5
Așezați blaturile înapoi pe fiecare ardei gras verde; înfășurați fiecare ardei slab cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
6
Coaceți ardeii înveliți în cuptorul preîncălzit până se înmoaie, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
7
Scoateți ardeii din cuptor și reduceți temperatura cuptorului la 350 grade F (175 grade C). Se răcește complet ardeii, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
8
Așezați ardeii grași verzi în poziție verticală într-un vas de copt de 8x8 inci. Folosiți folia de aluminiu de mai devreme pentru a 'cuibări' ardeii, dacă este necesar. Umpleți fiecare piper cu amestec de orez și acoperiți cu pesmet panko și restul de brânză Monterey Jack.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Monterey Jack Cheese
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
9
Așezați blaturile înapoi pe fiecare ardei gras verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
10
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza este topită, 25 până la 30 de minute.