Aragaz Lent Friptură De Cidru De Mere
Slow Cooker Apple Cider Pot Roast ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $5.36 pe portie, această rețetă acoperă 59% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 1114 calorii, 103G de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 ore și 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați cartofi, zahăr brun, sare și piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până cuișoare sol ai putea urma acest curs principal cu Pâine De Dovleac ca desert. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare includ Aragaz Lent Balsamic Oală Friptură, Aragaz Lent Caramel Cidru De Mere, și Aragaz Lent Caramel Cidru De Mere.
Instrucțiuni
Bateți cidrul de mere, zahărul brun, cuișoarele măcinate, cuișoarele întregi, piperul, ghimbirul și scorțișoara împreună într-un castron; se toarnă într-o pungă de plastic resigilabilă.
Adăugați friptura, acoperiți cu marinada, stoarceți excesul de aer și sigilați punga. Marinați la frigider timp de 24 până la 48 de ore.
Amestecați morcovii, cartofii, marinada și carnea de vită împreună într-un aragaz lent.
Gatiti friptura in aragazul lent setat la minim pana cand carnea este fiarta si frageda, 8 ore.
Transferați 3 căni de bulion de cidru din aragazul lent într-o cratiță.
Bateți făina cu amestecare rapidă în bulion de cidru; fierbeți până când sosul se îngroașă, aproximativ 5 minute. Se amestecă amestecul de sos brun, sarea și piperul în sos de cidru.
Puneți friptură, morcovi și cartofi pe un platou de servire; se toarnă sos de cidru deasupra.