Aperitive cu ceapă și șuncă la grătar

Aperitive cu ceapă și șuncă la grătar
Aperitivele cu șuncă și ceapă la grătar ar putea fi doar rețeta fără gluten și fără lactate pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 179 de calorii, 3 g de proteine și 9 g de grăsime fiecare. Pentru 65 de cenți per porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se gătește în aproximativ 30 de minute. Vă este adus de Taste of Home. Va fi un succes la evenimentul tău The Fourth Of July. Un amestec de zahăr brun, oțet balsamic, sos de grătar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de gustoasă. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 14%. Aperitive cu șuncă și ceapă la grătar, Aperitive cu șuncă și ceapă și slănină! Aperitivele de castraveți, brânză de capră și bacon sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Tăiați fiecare ceapă în 12 felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2
Tăiați fâșii de bacon în jumătate pe lățime; înfășurați o bucată de slănină în jurul fiecărei felii de ceapă și fixați-o cu scobitori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
3
Puneți într-un 13 inchi neuns. x 9-in. farfurie.
4
Într-un castron mic, combina zahărul brun, oțetul, melasa și sosul de grătar; se toarnă 1/2 cană peste ceapă. Acoperiți și lăsați la frigider pentru 1 oră, întorcându-le o dată. Acoperiți și puneți la frigider marinada rămasă pentru ungere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
UmărUmăr
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Scurgeți și aruncați marinata. Prăjiți ceapa, acoperită, la foc mediu, timp de 10-15 minute, întorcându-le și ungând frecvent cu marinada rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista